30 juni 2009

PPJazz 2009 - vernissage zo 5 juliVan 5 t/m 26 juli presenteert Stichting Kunstwerkt in samenwerking met Stichting Music Inspired Art ook dit jaar weer een PPJazz tentoonstelling. De PPJazz 2009 tentoonstelling zal plaats-vinden in de tentoonstellingsruimte Pand Paulus aan de Korte Haven 125 te Schiedam.

Ook dit jaar neemt er weer een groot aantal nationaal en internationaal gerenommeerde kunstenaars deel aan de PPJazz tentoonstelling met op en door jazz geïnspireerd werk. De PPJazz 2009 tentoonstelling in Pand Paulus zal een keur aan werk tonen van de kunstenaars; Marita Beukers, Joe Davis, Nikolaj Dielemans, Ben Game, Willem van Hest, Peter Hofland, Frans Huisman, Mijpe en Grytsje Jorritsma, Rick Koren, Inger Levitus, Adrianus van Otterloo,
Mieke Siemons, Jeroen Staal, Karin de Visser, Ron Weijers en Pieter Zandvliet.

Stichting Kunstwerkt, Stichting Music Inspired Art en de aan deze tentoonstelling deelnemende kunstenaars nodigen u graag uit voor de opening van de tentoonstelling ‘PPJazz 2009’ op zondag 5 juli 2009 om 16.00 uur in Pand Paulus aan de Korte Haven 125 te Schiedam.

Tijdens de opening zal de muzikale ‘jazz’-omlijsting verzorgd worden door het Johan Dielemans Trio (Wout Hendriks - piano, Willem van Wijngaarden - bas en Johan Dielemans - drums)

Stichting Kunstwerkt
Korte Haven 125
3111 BH Schiedam
06-22158622
info@stichtingkunstwerkt.nl
www.stichtingkunstwerkt.nl

(De tentoonstellingen in Pand Paulus zijn geopend van vrijdag t/m zondag van 13.00 – 17.00 uur)
Deze tentoonstelling wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het Fonds Schiedam Vlaardingen, gemeente Schiedam en Woonplus Schiedam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten