28 april 2010

Schilderconcert met Mudanthe tijdens Kunst in de Korenstraat (Apeldoorn)

Tijdens de opening van de manifestatie Kunst In de Korenstraat (Apeldoorn) was ik een dag lang straatartiest en gaf ik een schilderconcert op de opzwepende klanken van de percussiegroep Mudanthe. Trommelen met verf op het papier in het ritme van de muziek. Schilderen met al je zintugen, met je hele lijf. Heerlijk om te doen.



Mooi om mezelf terug te zien op de foto's van Paul van der Lugt, mijn lief. Ik zie mezelf stralen, blij zijn. Je zo kunnen uiten is heerlijk. Even alles loslaten, je vrij voelen. In contact met het publiek. Dat rechtstreekse contact mis je als kunstenaar, wanneer je werk ik een galerie hangt. Een muzikant treedt op en is in contact met zijn luisteraars. Dat wil ik ook. Met mijn kunst dichtbij mensen. Kunst als ontmoeting. Daarom geef ik les, daarom zoek ik samenwerking met muzikanten.

Eerder trad ik op met Sing & Songwriter LadyLau, binnenkort ga ik kennis maken met theatermaker en Didgeridoo speler Ralph Silvius. Ook staat een improvisatie met saxofonist Tom Beek op de verlanglijst.


Bekijk mijn kunst op www.miekesiemons.nl

1 opmerking: